6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
RÉPONSE BLANCHE – Fehérítés

RÉPONSE BLANCHE – Fehérítés

A bőrön pigmentfoltok alakulhatnak ki, melyek számos okra vezethetők vissza, mint például a túlzott napozás, életkor, terhesség, stb.
Bejelentkezés

A bőrön pigmentfoltok alakulhatnak ki, melyek számos okra vezethetők vissza, mint például a túlzott napozás, életkor, terhesség, stb.

A sorozat termékeinek elsődleges feladata a már kialakult foltok halványítása, melyhez enzimekre és gyümölcssavakra van szükség. Majd olyan anyagokkal kezeli a bőrt, melyek gátolják a további nem kívánt festékképzés folyamatát C-vitamin, japán fehér eper. A készítmények használatával világosodnak a már meglévő foltok, és elkerülhetjük az újak kialakulását, az arcszín üdébb, egyenletesebb lesz.

A pigmentfoltok kezelésénél szükség van a megfelelő fényvédelemre is, melyről a RÉPONSE SOLEIL napozó sorozat termékei gondoskodnak.

Hidratál.
Egyenletes bőrszínt biztosít.
Korrigál.
Fokozza a ragyogást.
Gátolja a bőr öregedését.
UVA/UVB fényvédelmet biztosít (SPF 30).

A MATIS Fehérítő sorozatában található BB Krém többfunkciós formulája segítségével már az első alkalommal egyenletessé varázsolja a bőrszínt. Alkalmas az ázsiai típusú illetve a sötétebb bőrök ápolására és azoknak, akik világosabb bőrszínt szeretnének. Főbb összetevői között megtalálható a Hialuronsav növényi alternatívája: a szenna, amelynek tulajdonságai megegyeznek a hialuronsavéval.
Hatása kettős:
– Védolmet képez a bor felszínén, amely kisimítja a ráncokat.
– Vízmegtartó képességének köszönhetően biztosítja a bőr intenzív hidratálását.

A BB Krémek a letisztított arcra a szokásos nappali krém helyett alkalmazhatók. Ajánlott még alapozó termék helyett vagy kiegészítojeként is.

  • Kiszerelés : 50 ml
  • Kiszerelés típus : tubus
Kövessen Minket a Facebookon