6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
UV-mentes barnítás

UV-mentes barnítás

Természetes barnUlás mellékhatások nélkül.
Bejelentkezés

Természetes barnulás mellékhatások nélkül Szegeden!

A XXI. század barnító rendszere

Bizonyított tény, hogy a napsugárzás súlyos, gyakran vissza fordíthatatlan elváltozásokat okozhat a bőrben. A nap káros sugarai felelősek nemcsak a szeplők és a csúnya májfoltok megjelenéséért, hanem a bőr idő előtti öregedéséért, ráncosodásért , sőt, az anyajegyek daganatos elváltozásáért, a melanozis kialakulásáért is. A barnító spray működésének az a lényege, hogy egy erre a célra kifejlesztett berendezés segítségével egy speciális barnító folyadékkal permetezik be a bőrt. A barnító spray előnyei: A szervezetre ártalmatlan, természetes anyagokból készül. Egészséges barnulást biztosít veszélyes UV-sugárzás nélkül: a napsugárzásra érzékeny bőrűek is „lebarnulhatnak” Egyenletes, foltok és „lyukak” nélküli bronz színárnyalatot eredményez, mely hasonló a természetes barnuláshoz. Egész évben barna lehet:? Nem kell megvárnia a nyarat, nem kell órákon keresztül a tűz napon feküdnie.

A bőr előkészítése a barnítás kezelés előtt

Kezelés előtt egy nappal célszerű szőrteleníteni minden felesleges szőrzetet, mert a kezelés utáni szőrtelenítés felgyorsítja a bőr kifakulását a szötelenített területen. Kezelés előtt ne használjon semmilyen kozmetikai szert  (smink, krém, testápoló, dezodor) mert a ezek a szerek megakadályozzák a barnító- folyadék megfelelő tapadását a bőrfelületre. A speciális By nature bőrradírral készítse elő a barnító kezeléshez a teljes bőrfelületet.

A bőr ápolása a barnító kezelés után

A kezelés után ajánlott a MATIS BARNÍTÓ testápolójának használata, amely speciális hatóanyagaival segíti megőrizni a bőr fényes barna színét. A barnaság tartóssága érdekében kezelés után 8 órán belül ne mossa le a kezelt bőrfelületet. Törülközéskor kerülje a bőr dörzsölését, a vizet a törölköző nyomkodásával itassa fel a bőrről. A kezelés után 8 órán belül lehetőleg kerülje az izzadással járó tevékenységeket. Az eleve barnább bőrűek egy speciális extra barnító krém segítségével érhetnek el fokozott barnító hatást.

Kövessen Minket a Facebookon