6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Steril gyanta

Steril gyanta

Első lépésként hagyományos gyantázással vagy mézemulzióval eltávolítjuk a szőrszálakat.
Bejelentkezés

Steril gyanta, szőrtelenítés

Tartós, enzimes szőrtelenítés-EPILAR SYSTEM Szegeden
Első lépésként hagyományos gyantázással vagy mézemulzióval eltávolítjuk a szőrszálakat. A gyantázás következtében az enzimek a nyitott szőrmentes szőrtüszőkön keresztül jutnak lefelé a hagymáig. A speciális enzimek feloldják, s így megsemmisítik a szőrnövekedésért felelős hagymákat.

Epilar System végleges szőrtelenítő eljárás

A szegedi EMY BEAUTY STÚDIÓ-ban az Epilar System végleges szőrtelenítő eljárást alkalmazom.
Az EPILAR  SYSTEM egy szabadalmazott, egyedülálló, a maga nemében páratlan, enzim alapú, maradandó szőrtelenítést  eredményező eljárás.
A lézeres és villanófény (IPL) kezelésektől eltérően gyorsan és fájdalommentesen használható minden bőrtípus  és szőrszín esetében. Lebarnulás után is, szolárium használata esetén is bármely évszakban, kockázat nélkül alkalmazható.
Az EPILAR rendszer 2 tubus gélt tartalmaz (2*5ml). Az 1-es jelű tubus az INHIBITOR (gátló), a 2-es jelű tubus az ACTIVATOR (aktiváló) hatóanyagokat tartalmazza. A készítmény a szőrtüszőkre gyakorol hatást enzimatikusan. Különösen azokra a szőrtüszőkre hatékony, amelyek aktív,  növekedési fázisban vannak.
Az EPILAR módszer is sorozat kezelést igényel. A szőrszálak száma kezelésenként kb. 20 %-kal csökken. A harmadik kezelés után már általában látványos az eredmény, a végleges hatáshoz 8-12 kezelésre van szükség.
Hatásossága az emberi  szervezet  saját enzimjén, a tripszinen alapszik. Az EPILAR egyedülálló összetételének köszönhetően a tripszin nem lép reakcióba a bor más anyagaival és szöveti struktúráival, és nem kerül be a keringési rendszerbe sem.
Az EPILAR eljárásnak más kedvező hatása is van. A bőrt simává és rugalmassá teszi, csökkenti a következő szőrtelenítési folyamat fájdalmát, megnöveli a következő szőrtelenítés szükségességének  idejét.
Hány kezelésre elég 1 doboz?

1 doboz Epilar System csak hónaljon használva kb. 30 alkalomra, 20-25 csak bikini vonal esetén, mindkétoldali lábszáron használva 8-10 alkalomra elég.

Arcon használva, bajusz vagy szemöldök 100 alkalom, áll 50 alkalom, orcák 25 alkalomra elég. A kezelésekhez kis mennyiséget kell használni, a gél sűrű ,könnyen teríthető és nagyon jól beszívódik.
Előnyök a többi szőrtelenítő eljárással szemben:

  • Maradandóan eltávolítja a nem kívánt szőrzetet!
  • Kíméletes, hatékony szőrtelenítő módszer mellékhatások nélkül!
  • A kezelés rövid időtartalmú,  nem kellemetlen, nem fájdalmas!
  • Minden bőrtípusra és szőrszínre egyaránt alkalmazható!
  • Szolárium, napozás alatt is használható!
  • Kevésbé költséges, mint  más végleges szőrtelenítő módszerek!
  • Terhesség alatt is alkalmazható!
  • Tetováláson is használható, nem égeti meg a bőrt mint az IPL!
  • 15 éves alkalmazási múlt! Több millió sikeres kezelés világszerte!
Kövessen Minket a Facebookon