6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618

Image Skincare professzionális orvosi tisztaságú bőrápolási rendszer

Bejelentkezés

Az Image Skincare bőrápolási filozófiája: szakértő bőrápolás – látványos eredmény!

Három fázis sikeres kombinálásával éri el az eredményeket:

I.fázis – otthoni ápolás professzionális termékekkel
II.fázis – gyors, hatékony peeling kezelések kozmetikai szalonban I, II, és III szinten
III.fázis – fenntartó havi kezelések kozmetikai szalonban

Mindezt elérhető, megfizethető áron, kiemelkedő hatékonysággal. Gyors kezelések, egyedi technológiával.
Fedezd fel Te is az Image termékcsaládot!

IMG_1926

Image Skincare filozófiája a megelőzés és a védelem! A termékek kifejlesztése az USA-ban történik, nemzetközileg elismert vegyészeknek és orvosoknak köszönhetően. Az Image Skincare termékeit kizárólag alapos képzésben részesült bőrgyógyászok és kozmetikusok használhatják.Az Image kozmetikumok páratlan minőségűek a mai piacon. Kitűnő eredményeket érünk el a ráncos, pattanásos, rozáceás, és stresszes bőrök kezelésében.Az Image Skincare elkötelezte magát amellett, hogy biztonságos, mesterséges tartósítószerektől (például parabén) mentes termékeket kínál. A parabén tartósítószerként történő használata a kozmetikumokban ellentmondó. Egyes klinikai tanulmányok arra utalnak, hogy a parabének potenciálisan veszélyt jelentenek az egészségre, például az ösztrogén háztartásra. Az Image Skincare egyike azon bőrápolási termékeket gyártó cégeknek, akik már 2007-ben megkezdték a parabének kivonását a termékeikből.

Az Image Skincare valamennyi termékcsaládja parabénmentes.

A termékeket nem tesztelik állatokon.
Nem tartalmaznak petrolkémai anyagokat.
Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert.
Az illatok 100% illóolaj komplexek.
Tiszteletben tartják a környezetet.

A gyorsan fejlődő cég a világ 27 országában van jelen, Európában, Amerikában, Svájcban és a Közel-Keleten. Az FDA által tanúsított laboratórium a napjaink piacán jelen lévő legfejlettebb tudományos összetevőket vizsgálja és építi be a gyógyszerminőségű bőrápoló készítményekbe, melyek segítségével az orvosok és kozmetikusok számára lehetővé válik a felülmúlhatatlan eredményeket biztosító kezelések és termékek kínálása.

Az Én is szép vagyok! műsor résztvevői ugyanazokkal az IMAGE Skincare kezelésekkel és termékekkel szépülnek, amiket az Emy Beauty Stúdióban is megtalálnak!
Az eredmények önmagukért beszélnek!

A sztároknak sem mindegy mivel ápolják bőrüket, Te se add lejjebb az igényeidet!

Image Skincare nagykövetek:

Ki ne ismerné Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Minnie Driver, Bette Midler vagy a hazai sztárok közül Csomor Csilla vagy Pataki Zita nevét, akiket a kezelések azonnal levettek lábukról. Az Image Skincare termékcsalád kipróbálását követően szívesen vállalták a termékek népszerűsítését, hiszen mondhatni, Image Skincare rajongókká váltak.

Bejelentkezés: 06-70-611-5315

Image Skincare Peeling Szakember/ Hajduné Fekete Emília

Kövessen Minket a Facebookon