6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Guna Biolifting

Guna Biolifting

GUNA BIOLIFTING kezelés az új megoldás az esztétikai kezelés területén. ...hogy természetesen szebb legyen
Bejelentkezés

A dinamizált hatóanyagú Guna Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza! Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy tekintete mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást. A kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai. A kezelés következtében a szervezetben a saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat a kezelt szöveti területen. A szövet revitalizálódik, a bőr kötőszövete erősödik, feszesebbé válik.

A milánói székhelyű GUNA cég, közel 30 éves gyártási és kutatási tapasztalattal , az integratív medicina területén kötelezte el magát.

Mivel végzem a kezelést?

A kezelés során homeopátiás 100-os tisztaságú hatóanyagokat, vitaminokat illetve kollagént juttatunk a bőrbe, amely új életre kelti a bőrszöveteket. A kezelt felületet a kollagént tartalmazó hatóanyagokat segítségével reaktivizálják a sejtek közötti állomány megújulását, megtisztulását segíti elő. Guna Biolifting kezelés során bőrgyógyászati mikrotűvel (MezoPen ), dermaroller-rel, a Guna tű nélküli technikájával a mezoterápiával vagy egyéb tű nélküli kezelésekkel végzem.
mch_4_16_p2

Mikor kezd látszani a kezelés eredménye?

  • 4 érv a GUNA BIOLIFTING kezelés mellett:
  • Természetes
  • Gyors
  • Fájdalommentes
  • Látványos, fokozatos változást biztosít!

Bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik, de a hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 4-10 kezelésre van szükség.

GUNA BIOLIFTING KEZELÉS ELŐNYEI

Hatása természetes a szervezet saját kollagénszintézisének serkentésére, Szövetmegújító komplex. Visszaadja a bőr természetes szépségét
Heges bőrfelületre rendkívül hatékony, mivel serkenti a helyi keringést fokozza a sejtek megújulását. A kezelt bőrfelület öngyógyító folyamatok hatására restrukturálja a bőr szerkezetét (újáépíti a kollagénrostokat), tehát egy új bőrfelszín keletkezik
Milyen rendszerességgel kell a kezeléseken részt venni?

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Guna Biolifting rejuvenizáló kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Guna hatás megőrzésére.
collagen

Kövessen Minket a Facebookon