6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Mezoroller

Mezoroller

Bőrfiatalítás, ránctalanítás, bőrhibák javítása, arcon, kézen, dekoltázson, ezeken segít az intenzív kollagénindukciós dermarolleres kezelés.
Bejelentkezés

DERMAROLLER-MEZOROLLER SZEGEDEN

Bőrfiatalítás, ránctalanítás, bőrhibák javítása, arcon, kézen, dekoltázson, ezeken segít az intenzív kollagénindukciós dermarolleres kezelés. A Mezoteroller tűs hengerrel történő kezelés a bőrfiatalításban. A bőr felső elhalt rétegeit a mikrotűs eljárással megnyitjuk, és a hatóanyagokat a mélyebben lévő szövetek felé irányítjuk. A mikro-tűs hengerrel okozott mikrosérülések a bőr saját kollagéntermelését aktiválják, és beindul egy természetes bőrregenerációs folyamat. Megindul a sejtosztódás folyamata, felgyorsul a nyirokrendszer tisztító mechanizmusa. A fokozott kollagéntermelés miatt javul a bőr vízmegkötő képessége. Javasolt: ránctalanítás, arcfiatalítás Tág pórusú bőr kezelésére Aknés hegek eltüntetésére Seborrheas bőrre, pattanásos bőrre Terhességi csíkok kezelésére Cellulitra, testfeszesítésre eredmény: simább,fiatalosabb bőr Esztétikai mezoterápia, plasztikai sebészet kozmetikai alternatívája. Hatóanyag bevitel 100%-os tisztaságú steril ampullák segítségével.

  • hylauronsav,
  • kollagén,
  • elasztin,
  • aminosavak,
  • antioxidáns vitaminok kaviár,
  • argirelin (mimikai izomlazító),
  • őssejt (növényi DNS),
  • anti-aging fiatalságaktiváló Q10 koenzim.

A hidrorabrázióval mélytisztított bőrt először a mezorollerrel,valamint egy speciális gélkrémmel kezeljük, amely rendkivüli mértékben elősegíti a ampullák hatóanyagainak elektroporációval való bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelést a MATIS HYARUONIC GÉLMASZKKAL fejezzük be. Végül fontos a fényvédő krém használata. A látványos hatáshoz hetente egyszer, 6 dermaroller kezelés szükséges. Atrófiás, aknés hegek kezelésekor, akár 10 kezelésre is szükség lehet. A kezelési sorok közt kb. 3 hónap szünetet célszerű tartani. Minden 5. kezelés után a 6. kezelés AJÁNDÉK. Utókezelés: A bőrt a kezelést követő hetekben MATIS BB krémmel, CITY PROTECT 50 , ÖREGEDÉSGÁTLÓ NAPVÉDŐ KRÉM-mel védeni kell, használata különösen ajánlott a kezelés során és után! Napozás, szoláriumozás tilos 3 napig a kezelést követően. Sportolni, és forró fürdőt venni a kezelés napján nem ajánlott.

Kövessen Minket a Facebookon