6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Szemkörnyék ápolás

Szemkörnyék ápolás

A szem környéke egy speciális terület. Már egészen fiatal kortól igényli a törődést, mivel a szem környékén a bőr a legvékonyabb, kevesebb a zsír tartalma, hamar ráncosodhat.
Bejelentkezés

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁS SZEGEDEN

A szem környéke egy speciális terület. Már egészen fiatal kortól igényli a törődést, mivel a szem környékén a bőr a legvékonyabb, kevesebb a zsír tartalma, hamar ráncosodhat. Nagyon fontos óvni a napfénytől, a káros sugarak rendkívül károsító hatással vannak rá. Előfordul, hogy a nem megfelelő keringés, vagy genetikai okok miatt sötét karikák, ödémák alakulnak ki a szem körül. Az összetett problémák kezeléséhez komplex kezelési program szükséges, mely világosítja ezt a területet, visszaadja simaságát, rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, gátolja a karikák és ödémák kialakulását.

KÜLÖNLEGES SZEMKEZELÉSI PROGRAM

Kezelési cél: a sötét karikák, ödémák és a szem környéki ráncok kezelése
Javasolt: nem korhoz kötött, állapottól függ
Igazi MATIS specialitás a szem környékének, gyengéd hámlasztása, így világosabb lesz a szem környéke,szemkontúr és intenzívebben hat a masszázshoz használt koncentrátum, mely hidratáló, regeneráló, feszesítő hatóanyagokat tartalmaz. Ez után következik a speciális alga maszk, mely fáradtság mentesítő, pangás csökkentő és szinte bepréseli az aktív hatóanyagokat a bőrbe.
Eredmény: visszaadja a szemek szépségét és fiatalságát, igazi relaxáló kezelés
A szem a lélek tükre erre a speciális területre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, mert egészen különleges ápolást igényel. A szem környékére nem a napi ápoló krémet kell használni, hanem külön szemápoló termékeket amik megszünteti a karikákat, ödémákat, késlelteti a ráncok megjelenését, élénkítik a mikrocirkulációt (keringésfokozó).

A kezelés befejeztével kiválasztom a vendég számára a szemkörnyéki bőrnek megfelelő szemápoló mintát otthoni használatra.

EYE EXPERT PROFESSZIONÁLIS SZEMKEZELÉS

Ez a kezelés NEM CSAK a szemkörnyék teljes körű revitalizálását, ránctalanítását és feltöltését teszi lehetővé számunkra. A több mint 15 perces különleges szemmasszázst, gyengéden nyugtató masszázsgömbökkel kombinálva végezzük.
A kezelés menete:

  • a szemek letisztítása Kétfázisú szemlemosóval és Lágy szemtonikkal
  • a krémesen lágy Szem és ajakápoló maszkkal protokoll szerinti szemmasszázs
  • a liofilizált kalcium ionos lapmaszk felhelyezése a teljes szemkörnyékére és hatóanyagainak aktiválása Hialuronsavas tonikkal
  • szemmasszázs speciális nyugtató masszázsgömbökkel
  • az arc-nyak-dekoltázs területének masszázsa Hydra Expert hyaluronsavas maszkkal van feltölve
  • végezetül befejező ápolás személyre szabottan, a bőrtípusnak megfelelő Matis szem- és arcápoló termékekkel
Kövessen Minket a Facebookon