6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Stresszes bőrkezelések

Stresszes bőrkezelések

A városi életmód és az életvitel hatására gyakran érzékeljük, hogy szürkébb, fáradtabb és kimerültebb a bőrünk is.
Bejelentkezés

STRESSZES-FÁRADT BŐR KEZELÉSE SZEGEDEN

A városi életmód és az életvitel hatására gyakran érzékeljük, hogy szürkébb, fáradtabb és kimerültebb a bőrünk is. Ilyenkor a felüdítéshez legalkalmasabb a magas C-vitamin tartalmú és antioxidáns kezelés (védő, immunerősítő), mely már egészen fiatal kortól ajánlott. Szupergyömölcsökből (tőzegáfonya, goji, fekete áfonya, asai, gránátalma, acerola) származó hatóanyagokkal kezeljük az arcbőrt. Intenzíven energizáló hatóanyagokkal(oligovital komplex, captozon) fokozhatjuk az arcbőr vitalitását. Mindkét hatóanyag MATIS innováció, melyek védelmet nyújtanak az oxidatív stressztől.

RAGYOGÓ SZEPSÉGKEZELÉS SZEGEDEN

Kezelési cél: energizálás
Javasolt: minden korosztály számára
Ez a C-vitaminban gazdag kezelés azonnali frissességet nyújt a fáradt, stresszes bőr számára. Energizál és elősegíti a sejtek megújulását.
Eredmény: ragyogó és üde hatást kölcsönöz a bőrnek
A kezelés hatékonyságát fokozhatjuk speciális energizáló algamaszk-VITALITY NYOMATMASZK alkalmazásával. Különösen ajánlott fontos események előtt (pl.: esküvő, bál, stb.).
A MATIS VITALITY by M szupergyümölcsös ragyogást fokozó kezelése antioxidáns tartalmának köszönhetően intenzív, SZABADGYÖKFOGÓ és elősegítik a sejtek megújjulását és ezáltal megoldást nyújt az energizálásra, amikor a bőrünk állapota oxigénhiányos és fáradt.

A kozmetikai kezelés hatékonyabbá és tartósabbá tehető az általam ajánlott otthoni termékek használatával.

Kövessen Minket a Facebookon