6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Ránctalanítás kezelése

Ránctalanítás kezelése

Vannak olyan ráncaink melyek a rossz szokások következtében alakulnak ki pl.: hunyorgás, állandó homlokráncolás, mimikai izmok túlműködése.
Bejelentkezés

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS SZEGEDEN

Vannak olyan ráncaink melyek a rossz szokások következtében alakulnak ki pl.: hunyorgás, állandó homlokráncolás, mimikai izmok túlműködése. A ráncok másik típusába tartoznak amikor bizonyos anyagok koncentrációja csökken a bőrben. 25 éves kortól a bőr hialuronsav tartalma folyamatosan csökken. A kollagén és az elasztikus rostok rugalmassága is fokozatosan romlik. A ráncok mélysége csökkentéséhez gyömölcssavas hámlasztó kezelésekkel érhetünk el látványos eredményeket.

INTENZÍV SIMITÓ PEELING KEZELÉS-PEEL EXPERT

Kezelési cél: ránctalanítás, simítás, hámlasztás
Ajánlott: bőrmegújító kezelések hatékonyságának fokozására
A kezelési stratégia eleme a gyömölcssavakat (AHA) és szalicilsavat (BHA) tartalmazó peeling. RIDOKI (speciális hengeres maszírozó) segítjük elő a hatóanyagok felszívódását, ezáltal intenzívebben hámlaszt.
A kozmetikai AHA-BHA savak a legintenzívebb kémiai hámlasztást teszik lehetővé. A savas hámlasztási eljárás lehetővé teszi, hogy a legmélyebben megnyissuk a bőr szerkezetét, ezáltal korrigálja a dehidratációs ráncokat. A 10 perces RIDOKI-s mágneses fémgörgő masszázs után nyugtató hylaruonsavas géllel 30 perces relaxáló masszázs következik. Már egy alkalom is arcfiatalító eredményt biztosít. A leghatékonyabb eredményt kúrában érhetünk el.
A kúrát 5 héten keresztül heti rendszerességgel végezzük, ezáltal a hatás egyre fokozódik. A mimikai ráncok eltűnnek.
A 6. kezelés AJÁNDÉK!
Eredmény: eltávolítja az elhalt hámsejteket, elősegíti a bőr megújulását. A bőr textúrája megváltozik, üdébb és ragyogóbb lesz.

Kövessen Minket a Facebookon