6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Pigmentfoltok kezelése

Pigmentfoltok kezelése

Sokan vágynak egyenletes porcelánszerű bőrfelszínre, illetve egy-egy sötétebb folt eltüntetésére.
Bejelentkezés

PIGMENTFOLTOK KEZELÉSE SZEGEDEN

Sokan vágynak egyenletes porcelánszerű bőrfelszínre, illetve egy-egy sötétebb folt eltüntetésére.
A fehérítő kezelések mindkét célnak eleget tesznek. A bőrön pigmentfoltok alakulhatnak ki, melyek számos okra vezethetők vissza, mint például a túlzott napozás, nem megfelelő arcápolás és fényvédelem, életkor, anyagcsere rendellenességek, terhesség. A fehérítő kezelés elsődleges feladata a már kialakult pigmentfoltok halványítása, melyhez enzimekre és gyümölcssavakra van szükség. Olyan hatékony anyagokkal (C-vitamin, japán fehér eper) kezeljük a bőrt, melyek gátolják a további nem kívánt festékképzés folyamatát. A készítmények használatával világosodnak a már meglévő foltok és megelőzhetjük az újabb pigmentfoltok kialakulását. A pigmentfoltok kezelésénél elengedhetetlen a megfelelő fényvédelem, melyről RÉPONSE SOLEIL napozó sorzat termékei gondoskodnak. www.matis.hu

SPECIÁLIS FEHÉRÍTŐ ALGA MASZK KEZELÉS-FEHÉRÍTŐ NYOMATMASZK SZEGEDEN

Kezelési cél: fehérítés, pigmentfoltok halványítása, hámlasztás
Javasolt: kortól föggetlenül, minden olyan esetben amikor a bőr pigmentfoltos
Eredmény: porcelános arcszín, makulátlan bőrfelszín
A maximális hatékonyság elérése érdekében,hogy még komplexebbé legyen a kezelés kiegészítjük MIKRODERMABRÁZIÓ-HYDRODERMABRÁZÓ-DERMAROLLER (bővebb információi a gépi kezeléseknél) segítségével.
A pigmentfoltokra hajlamos bőrt ajánlott egész évben fényvédő termékekkel védeni, hogy megelőzzük a további pigmentfoltok kialakulását. Ehez ajánlok otthon is használható kiegészítő speciális termékeket: Fehérítő tisztítóhab, Fehérítő hámlasztó tonik, Fehérítő szemtapasz, Fehérítő nappali emulzió, Fehérítő maszk ( heti 1X), Fehérítő kézkrém.

A fehérítő kezeléseket ajánlott kúraszerűen alkalmazni, hogy az eredmény még hatékonyabb legyen. A kúra minimum 6 kezelésből áll. Minden 5. kezelés utána a 6. AJÁNDÉK.

Kövessen Minket a Facebookon