6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Intenzív anti-aging kezelés

Intenzív anti-aging kezelés

35 éves kortól már fokozódik a vízhiány, mely már a bőr különböző rétegeit is érintheti. Ilyenkor intenzívebb hatású anyagokra van szükség melyek pótólják a bőr hiányzó anyagait, feltöltik, regenerálják, formálják vagy megemelik (lifting) az arckontúrt és feszesítő, tömörítő hatásúak.
Bejelentkezés

INTENZÍV ANTI-AGING KEZELÉS SZEGEDEN AZ EMY BEAUTY STUDIOBAN!

35 éves kortól már fokozódik a vízhiány, mely már a bőr különböző rétegeit is érintheti. Ilyenkor intenzívebb hatású anyagokra van szükség melyek pótolják a bőr hiányzó anyagait, feltöltik, regenerálják, formálják vagy megemelik (lifting) az arckontúrt és feszesítő, tömörítő hatásúak.

FELMELEGÍTŐ LIFTING KEZELÉS-LIFT EXPERT

Kezelési cél: feszesítés
A bőr alapos letisztítása és hámlasztása után 30 perces 200 mozdulatos MATIS relaxáló masszázstechnikával lazítjuk a vonásokat. Ezután ecsettel rásimítjuk az arcra az aranyló LIFTING KRÉMMASZKOT ( karité vaj, jázmin viasz, Omega3-6-9), gézlapot helyezünk az arcra, a száj, orr, szemek kikerülésével felhelyezzük az egyedülálló FELMELEGEDŐ LIFTING MASZKOT (jázmin viasz, poliszacharidok). A maszk elősegíti a hatóanyagok felszívódását és biztosítja a feszesítést. A 20 perces hatóidő alatt megszilárdul, majd finoman egybe leemeljük az arcról. Befejezésként mindig a MATIS újdonságait próbálhatja ki a kedves vendég.
Ajánlott: 35 éves kortól- bőr állapotától függően
segít visszaadni a bőr fiatalságát, tonizálja, táplálja a bőrt, újrakormázza az arckontúrt.
Kúraszerűen is ajánlom.
Eredmény: ez a kezelés a plasztikai sebészet kozmetikai alternatívája. Már első kezelés után tónusosabbá válik az arc és újraformázza az arckontúrt.

A kozmetikai kezelés hatékonyságát tovább szinten tudjuk tartani az általam ajánlott otthoni készítmények alkalmazásával.

Kövessen Minket a Facebookon