6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618
Arctisztító kezelés

Arctisztító kezelés

Az első bőrproblémák tizenéves korban jelentkeznek. A bőr kissé fényes, zsíros tapintású, a pórusok nyitottak, előfordulhat AKNE (pattanásos bőr), komedó (miteszerek).
Bejelentkezés

ARCTISZTÍTÓ KEZELÉS (NAGY KEZELÉS) SZEGEDEN

Az első bőrproblémák tizenéves korban jelentkeznek. A bőr kissé fényes, zsíros tapintású, a pórusok nyitottak, előfordulhat AKNE (pattanásos bőr), komedó (miteszerek). Ezek kezelését minden esetben javallott szakemberre bírni. Akiknek már elmúlt ez az időszak, azaz gyulladások már ritkán alakulnak ki a bőrén, de a bőre állapotán szeretne javítani azoknak ajánlott a tisztító faggyútermelést normalizáló kezelések különböző típusait választani.

FELMELEGEDŐ TISZTÍTÓ KEZELÉS- PURE EXPERT

Kezelési cél: intenzív mély tisztítás Javasolt: Tiniknek és problémás bőrre Specialitása a felmelegedő masszázs gél, mely kellemes melegítő hatása mellett elősegíti a felpuhítást, így megkönnyíti és fájdalommentessé teszi a kezelést. A kezelés során a gyógyító Dr. Derm ACNE HELP fényterápia segítségével kezelni tudjuk az AKNE-t is. A kezelés tartalmaz: egy bőrtisztító fázist, peelingezést (hámlasztást),felpuhítást ózonos, vaposonos győzöléssel, hogy megkönnyítsük a miteszerek eltávolítását ezt követően fertőtlenítés VIO-val, a bőr pH-ját visszaállítjuk egy speciális alkohol mentes tonikkal. Gépi hatóanyag bevitel következik: ultrahangos kezelés, ACNE HELP fényterápia is ha indokolja a bőr állapota. Nyugtatás és gyógyítás fázisaként pedig egy agyag tartalmú tisztító maszkot is, amely gyulladáscsökkentő, faggyú működést szabályozó és csökkentő, nyugtató hatása mellett optikailag is segít eltüntetni a látható bőrhibákat. Eredmény: a bőr ragyogóan tiszta lesz, egészséges és a faggyútermelés normalizálódik Ezt a kezelést ki tudjuk egészíteni a speciális tisztító alga nyomat maszkkal-PURITY NYOMATMASZK A kezelés hatékonyságát tovább szinten tudjuk tartani az általam ajánlott otthoni termékek használatával.

Kövessen Minket a Facebookon