6723 Szeged, Nádas u. 14/a 36 20 342-6618

A változás éve

Bejelentkezés

Legalábbis ezt állítják a 2014-es évről az asztrológusok. Ez az év tele lesz kihívásokkal és sorsdöntő változásokkal, melyek végeredménye pozitív lehet.
De készülj! –éves , havi, heti, napi tervekkel!

Remélem, most szerény mosollyal nyugtázod magadban, hogy te ezen már túl vagy.

A megújulás a bőrünknél kezdődik

Meg kell tehát újulnunk! Mi, NŐK, pontosan tudjuk, érezzük, hogy a külső belső megújulás csak együtt mehet végbe, s mindehhez néha csak egy látszólag apró, beindító dolog is elegendő. A női nemre különösen jellemző a folyamatos megújulás iránti vágy, melyet mi nők, sokféleképpen értelmezünk… a megújuláshoz sokszor elég egy új ruha, cipő, vagy más haszontalan dolog, amire természetesen semmi szükség sincs igazán, de a lelkünknek jót tesz. Néha drasztikusabban jelezzük a megújulásunkat, egy új hajszínnel vagy egy teljesen új frizurával.

Sokszor vágyunk az újdonságra, megújulásra mert, nyomást gyakorol ránk korunk felfokozott életritmusa, divatja, ideálja. Ha nem is akarunk ennek feltétlenül megfelelni,- nem is tudunk sokszor, annyira irreális elvárásokat támasztanak -, akkor is el kell fogadnunk azt a tényt, hogy bőrünk egészséges működéséhez hozzájárul az , hogy bizonyos időközönként bőrünket „renoválni” kell.

Például egy hatékony bőrmegújító kezelés, egy alakformáló testkezelő kúra, méregtelenítés, relaxáló kezelés, melynek végeztével felfrissült bőrrel, lélekkel, feltöltődve, készen állva a további pozitív változásokra.

A bőr tavaszi tápláléka a bőr frissítése. A megújító kezeléseket mindig érdemes a leglátványosabb módszerrel kezelni: ide tartoznak a különböző hámlasztások. Ilyenkor nagyon fontos hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket, a régi energia lenyomatokat. Én nagyon nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos belső és külső harmónia megteremtésére. A külső és belső harmónia megteremtése érdekében nagyon fontos a helyes táplálkozás és a megfelelő folyadékbevitel.

tipp: A máriatövis és csalántea kúraszerű fogyasztása belülről is tisztítja a testet. A gránátalma, mandarin, kiwi, ananász, goji bogyó gyümölcsök fogyasztásával erőteljesen erősítjük a szervezetünket.
Remélem mindenkinek jól indult az Új év. Lassan itt a tavasz, a megújulás évszaka, mikor a természet mellett mi emberek is sokkal nyitottabbak vagyunk a megújulásra. Az új évszak kezdetén várok szeretettel mindenkit sok pozitív energiával, a legújabb innovációs kozmetikai kezelésekkel és természetesen a minőség, a hatékonyság, és a szépség szolgálatában, mert számomra a munka öröm. 

Kövessen Minket a Facebookon